Снимка U.S. Department of State и Abraham ZapruderБивш директор на ЦРУ направи

...
Снимка U.S. Department of State и Abraham ZapruderБивш директор на ЦРУ направи
Коментари Харесай

Бившият шеф на ЦРУ Джеймс Улси: Убийството на Кенеди е поръчано лично от Никита Хрушчов

Снимка U.S. Department of State и Abraham Zapruder

Бивш шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ направи разобличаване за убийството на американския президент Джон Кенеди. Джеймс Улси, който оглавяваше службата за външно разузнаване от 1993 до 1995 година, упрекна руския водач Никита Хрушчов за гибелта на 35-ия президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди. Това се показва в неговата книга, написана в съавторство с генерал-лейтенанта от външното разузнаване на комунистическа Румъния Йон Пачепа „ Операция Дракон: тайната война на Кремъл против Америка “, пише  The New York Post .

Авторите считат, че Лий Харви Осуалд, който умъртви Кенеди, е бил офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Твърди се, че Съюз на съветските социалистически републики го е вербувал през 1957 година, до момента в който е служил във военноморски флот на Съединени американски щати в Япония. След като извършил редица секрети задачи, Хрушчов „ персонално е заповядал “ на Осуалд да се разправи с американския президент.

„ Въпреки че Осуалд е желал да остане в Съветския съюз, той в последна сметка бил уверен да се върне в Съединени американски щати, с цел да убие Кенеди, който Хрушчов презираше. Осуалд... е оженен за момиче от Съюз на съветските социалистически републики и е изпратен назад в Щатите през юни 1962 година “, се споделя в книгата.

Както декларират създателите, по-късно руските управляващи „ трансформират решението си “ да убият Кенеди и споделят на американеца да изостави реализацията на проекта. Осуалд обаче „ е имал сляпа обич към Съюз на съветските социалистически републики “ и не се е подчинил на заповедта, се отбелязва в книгата.

Там също по този начин се показва, че всички доказателства за тези изказвания се съдържат в 26-томния доклад на комисият Уорън, само че то е толкоз „ шифрован “, че и до момента никой не може да разбере какво е написано там.

Джон Ф. Кенеди е погубен на 22 ноември 1963 година в Далас. Той е прострелян няколко пъти. Бившият морски пехотинец Лий Харви Осуалд, който преди този момент за малко живее в Съюз на съветските социалистически републики, е единственият обвинен за убийството на американския президент.

Превод и редакция:  Иван Христов, 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
По
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР